Bij kindertolk Karin Höhle

"Goh, een kindertolk, dat kan ik wel gebruiken in de relatie met mijn zoon," bedacht ik me toen ik in aanraking kwam met Karin Höhle van http://www.wakingsenses.nl. Maar dat liep even anders...

De eerste sessie, waarbij Karin alleen maar vragen stelde en luisterde naar mijn antwoorden, was al een bijzondere ervaring. Bijna twee uur spraken we over mijn zoon en mijn relatie met hem. Een leuke, liefdevolle belevenis waarin ik ook een keer mijn zorgen en frustraties kon uiten.

Maar in een kindertolk sessie gaat het eigenlijk helemaal niet om het kind, kwam ik achter, maar om jouzelf. De kindertolk vertaalt dat wat je over je kind vertelt hebt, naar je jouw eigen leven. We weten allemaal dat kinderen hun ouders spiegelen. Maar op welke wijze, en hoe diepgaand dat kan zijn, had ik niet voor mogelijk gehouden.

Tijdens de tweede sessie wist Karin een aantal rake dingen over mij te zeggen, en kwam ze op diepgaande problemen in mijn leven. Haar observatie, of moet ik zeggen: haar vertaling, was 'spot on', en haar adviezen en handreikingen nam ik dan ook ter harte.

De weken en maanden erna ben ik ze gaan invullen in mijn leven, met fantastische resultaten - en niet alleen in mijn eigen leven. De relatie met mijn zoon is ook helemaal opgebloeid. Tienerproblemen? Ik heb er geen last (meer) van met mijn zoon. We hebben alleen nog maar lol samen en kunnen enorm goed met elkaar opschieten.

Ik ben vast en zeker van plan om de sessie te herhalen met mijn twee dochters, en ik kan je een kindertolksessie met Karin Höhle dan ook van harte aanbevelen.

2 comments:

Anonymous said...

Lieve Edith,

Wat fijn om te lezen, dat het jullie zoveel moois heeft opgeleverd. Ik ben er gewoon een beetje stil van... Dankbaar ook, dat ik dit proces met jullie mocht delen.

Ik wens jou en je gezin nog heel veel lol en liefde samen, voor nu en in de toekomst!

Kus, Karin

Anonymous said...

Prachtig! Vol liefde en compassie.