Zwanger worden dankzij affirmaties

Een vrouw die liever anoniem wil blijven mailde me (ik heb het wat ingekort):
"Volgens de gyneacoloog hadden we 1% kans op een natuurlijke zwangerschap. Na twee mislukte IUI-pogingen vertelde ik aan mijn man dat ik er even klaar mee was. We zouden een rust-pauze nemen, op vakantie gaan en dan wel weer verder zien.

Een week ervoor was ik begonnen met het luisteren naar jouw affirmaties over zwanger worden, gewoon online op internet. Ik legde de laptop naast me neer op bed, ging lekker liggen, en speelde keer op keer de affirmaties af (werd daar heerlijk ontspannen van trouwens!:)). Twee weken erna kocht ik in een opwelling een zwangerschapstest, de goedkoopste haha, ik verwachte er immers weinig van. Ik deed hem op mijn werk om mijn man een teleurstelling te besparen. Ik wist niet precies of ik overtijd was, want ik had het hele zwanger-worden van me af geschoven toen de derde IUI niet door bleek te gaan. En tot mijn grote verbazing verschenen 2 streepjes!!!:D Ik moest lachen en huilen tegelijk!! Samen met mijn man de volgende ochtend nog een test gedaan, en toen zelfs nÚg een keer (een digitale van Clear Blue), want het drong echt niet tot ons door! We hadden maar 1% kans op de natuurlijke manier...

Ik ben ervan overtuigd dat de affirmaties hun steentje hebben bijgedragen. Wil je via deze weg heel erg hartelijk bedanken hiervoor."

Hier kun je de zwangerwordenaffirmaties vinden: http://www.palaysia.com/affirmatie/zwangerwordenaffirmaties.html

8 comments:

Brigitte said...

Geweldig voor die vrouw!!! Als je dit leest; Gefeliciteerd en geniet van alles!!!
Edith erg leuk om te lezen, die positieve verhalen ;-)

Warme groet,
Brigitte

PS heb je ook iets om rijk te worden of je droombaan te krijgen? ;-)

Anonymous said...

Na 2 teleurstellingen ben ik nu, de derde maand, zwanger! De laatste maand ben ik heel actief met de zwangerschapsaffirmaties bezig geweest. Ik geloof erg in de kracht van positieve gedachten en dat is nu maar weer eens bevestigd! En nu vol vertrouwen de kleine kikkervis laten groeien! Hoera! Bedankt voor de prachtige affirmaties!

Edith said...

Brigitte, probeer eens de dvd's van Esther & Jerry Hicks op http://www.vraagenhetisgegeven.nl

Anoniempje, hartstikke gefeliciteerd, laat weten als je kleine knuf er is! (Ik voel jongensenergie, ben benieuwd!)

Edith said...

Oh en Brigitte nog 1 ding; in je profiel schrijf je 'ik ben absoluut niet materialistisch' maar we leven hier in een materiële wereld, dus mijn uitnodiging zou zijn om dat materiële stuk ook te omarmen :-)

yanmaneee said...

retro jordans
nike huarache
yeezy boost 350
adidas nmd r1
adidas ultra
balenciaga
nike cortez
nmd
michael kors outlet
nike sneakers

Anonymous said...

Oh en Brigitte nog 1 ding; in je profiel schrijf je 'ik ben absoluut niet materialistisch' maar we leven hier in een materiële wereld, dus mijn uitnodiging zou zijn om dat materiële stuk ook te omarmen :-)
simple black shalwar kameez for ladies
black salwar suit for ladies

shathee said...

take a look at the site here replica bags from china index replica designer bags see this page high replica bags

Anonymous said...

hermes bags
yeezy boost 350 v2
kyrie shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes
off white hoodie outlet
goyard bags
golden goose